Uvjeti korištenja

Korištenjem internetskih stranica i web trgovine lanaandlove.hr prihvaćate sve dolje navedene uvjete korištenja i potvrđujete da ste iste pročitali i u potpunosti razumjeli.
Ako se iz bilo kojeg razloga ne slažete s bilo kojim od uvjeta korištenja molimo Vas ne služite se ovim internetskim stranicama niti njezinom web trgovinom.

U smislu općih uvjeta prodaje, Kupac je fizička ili pravna osoba koja naručuje ili plaća uslugu dostave proizvoda posredstvom internetske stranice.
Trgovac je tvrtka lanaandlove j.d.o.o. Graščica 7e, 10 000 Zagreb, Hrvatska, koja posluje putem internetskih stranica i web trgovine lanaandlove.hr. Tvrtka lanaandlove j.d.o.o. izdavač je i vlasnik internetskih stranica, web trgovine i domene lanaandlove.com.

Prihvaćanjem općih uvjeta prodaje Kupac izjavljuje da su svi podaci koje je dao o sebi istiniti i potpuni, da je poslovno sposoban, ovlašteni korisnik kreditne kartice te da ne postoje nikakve poznate mu zapreke naručivanju i kupnji proizvoda, tj. za kupnju putem internetske ponude.

NARUDŽBA

Proizvodi se naručuju odabirom artikla iz ponude trgovine, prolaskom kroz proces narudžbe. Važeća cijena artikala za kupca istaknuta je u hrvatskim kunama na web stanicama lanaandlove.hr na dan provedenog plaćanja (karticom) ili izvršene uplate na žiro račun prodavatelja. Ukoliko kupac iz subjektivnih razloga odluči ne preuzeti naručenu i poslanu pošiljku, dužan je preuzeti trošak dostave i povrata proizvoda, a iznos troška naručenih artikala će mu biti vraćen na račun s kojeg je izvršena naplata (u slučaju plaćanja kreditnim ili debitnim karticama, e-bankingom ili općom uplatnicom).

PLAĆANJE

Plaćanje naručenih proizvoda moguće je obaviti na sljedeće načine:

 • kreditnim ili debitnim karticama (American Express, MasterCard, Maestro, Visa, Diners)

 • e-bankingom

 • općom uplatom

 • pouzećem

U trenutku kada narudžba bude zaprimljena, lanaandlove j.d.o.o. će elektroničkim putem u obliku e-pošte obavijestiti Kupca o tome da je narudžba zaprimljena. U slučaju plaćanja kreditnom karticom ugovor se smatra sklopljenim u trenutku kada tvrtka lanaandlove j.d.o.o. dobije potvrdu predautorizacije kartice Kupca na iznos narudžbe. Kupac e-poštom dobiva dvije obavijesti: jednu od WSpay-a (bankovnog sustava) kao potvrdu o iznosu rezerviranom za autorizaciju te druga obavijest dobiva se u trenutku kad lanaandlove j.d.o.o. pripremi pošiljku za slanje i autorizira rezervirani iznos. Ako lanaandlove j.d.o.o. ne može isporučiti naručeni artikl, kupac dobiva obavijest da je rezervirani iznos storniran, a banka koja je rezervirala iznos za autorizaciju stornirani iznos vraća Kupcu.
Lanaandlove j.d.o.o. obavezuje se isporučiti proizvod u roku od 7 radnih dana nakon što uplata bude vidljiva na računu.
Sva plaćanja biti će izvršena u HRK (hrvatskim kunama). U slučaju plaćanja kreditnom karticom, e-bankingom i općom uplatnicom troškovi uplate i/ili međubankarske transakcije nisu uključeni u cijenu.
Kupac ima pravo raskinuti ugovor sukladno članku 45. Zakona o zaštiti potrošača.

​Podržane kartice:

 • American Express
 • Diners Club International
 • Visa
 • MasterCard
 • Maestro
 • Discover
 • Dinacard
 • MasterCard® SecureCode™
 • Verified By Visa

 

DOSTAVA

Tvrtka lanaandlove j.d.o.o.. osigurava dostavu u Hrvatskoj putem Hrvatske pošte. Troškovi dostave iznose fiksno 15 kn. Vrijeme izrade proizvoda je do 7 radnih dana nakon čega se vrši dostava.

REKLAMACIJE

Lanaandlove j.d.o.o.prihvaća sve oblike reklamacije koje se odnose na tehničke nedostatke proizvoda. Vremensko ograničenje za reklamaciju(uz predočenje računa) je 30 dana od primitka pošiljke, ukoliko proizvod nije oštećen od strane kupca. Ukoliko kupac iz subjektivnih razloga odluči ne preuzeti ili vratiti naručenu pošiljku, dužan je preuzeti trošak dostave i povrata proizvoda, a iznos troška naručenih proizvoda će mu biti vraćen na račun s kojeg je izvršena naplata (u slučaju plaćanja kreditnim ili debitnim karticama, e-bankingom ili općom uplatnicom).

IZJAVA O SIGURNOSTI, PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA I NJIHOVOM KORIŠTENJU

Lanaandlove j.d.o.o. se obvezuje pružati zaštitu osobnih podataka kupaca tako da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su potrebni za mogućnost dostave. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici lanaandlove j.d.o.o. i njegovi poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
Svi podaci su strogo čuvani i zaštićeni od zlouporabe. Prilikom izrade svake narudžbe obavezni ste upisati svoje ime, e-mail adresu, dostavnu adresu. To nam omogućava da upotpunimo Vašu narudžbu i obavijestimo Vas o statusu te narudžbe. Također tražimo Vaš telefonski broj koji nam omogućuje direktan kontakt s Vama u slučaju problema s Vašom narudžbom, te prema potrebi za provjeru narudžbe.

Lanaandlove j.d.o.o. može na stranicama Internet trgovine lanaandlove.hr mijenjati sadržaj, uvjete, pravila i cijene bez prethodne najave, a kupac ih je dužan proučiti i složiti se s njima prije kupovine.
Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSPay sustav za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSPay za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.